شامگاه روز جمعه مدیرکل پایگاه های پژوهشی سازمان میراث فرهنگی کشور جناب مهندس عزیزی با هیئت همراه با حضور در نوش آباد از مجموعه باستانی شهر زیرزمینی بازدید نمودند. طی این بازدید که مجموعه منحصر به فرد شهرزیرزمینی را از آثار ارزشمند کشور یادکردند و افزودند که باید زمینه برای حضور کاوشگران و تحقیقات بیشتر در مورد این مجموعه صورت پذیرد.
در ادامه بازدید ایشان قول مساعدت برای راه اندازی پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی نوش آباد دادند که به طور جد مورد پیگیری است و پس از بازدید از مجموعه خانه تاریخی ارباب ذبیح اله باغی خاطر نشان کردند که با هزینه سازمان این مجموعه مورد مرمت قرار میگیرد تا پس از آن پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی در آن مستقر شود “در حال حاضر پایگاه حفاظتی میراث فرهنگی نوش آباد در این ملک دایر است”.
مهندس عزیزی در بازدید سه ساعته خود در نوش آباد، با حضور در گلزار شهدای این شهر با شهدا تجدید میثاق نمودند و پس از آن با حضور در نمایشگاه محرم و اینجا کربلاست از نزدیک با شهر آئین های عاشورایی آشنایی پیدا کردند.
ایشان در پایان بازدید خود قول مساعد دادند در سفر بعدی با حضور مهندس حجت “قائم مقام سازمان میراث فرهنگی کشور” در شهر تاریخی نوش آباد حضور یابند.
گزارش تکمیلی در خبرهای بعدی ارسال می گردد.
نام *
ایمیل *
وبسایت
نظر *
منتخبی از اقدامات و عملکرد دوساله شهرداری نوش آباد
به گزارش روابط عمومی شهرداری نوش آباد، مدیر خدمات شهری شهرداری نوش آباد از شروع فاز اول پویش خانه بدون زباله در منطقه شهید منتظری و شهید باهنر شهر نوش آباد خبر داد.
پیام شهردار نوش آباد به مناسبت گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر
آگهی مزایده عمومی مرحله اول سالن ورزشی زنده یاد محلوجی به مدت یکسال
آگهی مزایده عمومی مرحله اول اجاره سالن ورزشی سردار شهید ساجدی به مدت یکسال
برای عضویت در خبرنامه کافی است نام و ایمیل خود را وارد کنید
ارسال خبرنامه به ایمیل شما