به گزارش روابط عمومی شهرداری نوش آباد، عصر روز شنبه در مراسمی با حضور دکتر سمیع الله حسینی مکارم، شهردارمحترم ,اعضای شورای اسلامی شهر نوش آباد و مدیریت شهر زیرزمینی آیین جان بخشی به قهوه نوش آباد برگزار شد.
قهوه سنتی نوش آباد/ سنتی کهن؛ دیداری نو
قهوه انوشه؛ از روزگاران بسیار دور نوشیدنی مخصوص آیینی مردم منطقه کاشان بود، در عزا و عروسی پای ثابت پذیرایی، قهوه بود. دم کردن و آمادهسازی این قهوه ساده نبود و تنها افراد خاصی در آن ماهر بودند. شاید سختی آن باعث شده بهمرور این سنت کمرنگ شود و چای جایگزین این قهوه خاص شود؛ اما در نوشآباد هنوز هم این سنت پذیرایی با قهوهای خاص حفظشده و در مجالس ختم و عزا دیده میشود.
قهوه انوشه ویژگیهای خاصی دارد که آن را از سایر قهوهها متمایز میکند. این قهوه سنتی که روش دم کردن آن را از نیاکانمان آموختیم، نشانی از خونگرمی و مهماننوازی مردم کویر دارد. قهوهای شیرین که میتواند نشاط و سرخوشی را به ارمغان آورد.
چرا این قهوه را خاص میدانیم؟
زمان دم کشیدن طولانی، نزدیک پنج ساعت، خاصترین ویژگی آن است. ویژگی دیگر، طعم خاص و معطر ترکیب قهوه با ادویههای شرقی است. این قهوه شیرین با طعم خاص و گیرای خود، شاید متفاوت باتجربه ما از قهوه باشد، اما تجربه طعم آن، بهیکبار چشیدن میارزد.
در پایان مراسم از قهوه سازان به نام شهر نوش آباد تقدیر به عمل آمد.




