جلسه تقدیر از خبرنگاران نوش آبادی به مناسبت روز خبر نگار
به گزارش روابط عمومی شهرداری نوش آباد ، جلسه تقدیر از خبرنگاران شهر نوش آباد به مناسبت روز خبرنگار با حضور شهردارمحترم رئیس واعضای شورای اسلامی شهربه همت دبیر کارگروه رسانه در محل شهرداری نوش آباد برگزار شد
محمود اشرفی شهردار نوش آباد در ابتدای جلسه با گرامیداشت ۱۷ مرداد سالروز شهادت شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار ، رعایت انصاف، عدالت در اطلاع رسانی و حق الناس را از ویژگیهای خبرنگاران دانست و بیان داشت : حرفه ی خبرنگاری شغل مقدسی است که در راه حقیقت و رسالت خطیر و سترگ آگاهی بخشی به مردم از طریق اطلاعات دقیق و موثق به تصویر عینی از واقعیات تلاش میکنند.
ایشان در ادامه افزود با توجه به نقش خبرنگاران در جامعه و تاثیر آنان بر آحاد مردم از هرگونه انتقاد با رعایت چارچوب های اخلاقی و حرفه ای استقبال می شود و خبرنگاران باید با ترویج فضای نقد در ساماندهی امور ایفای نقش کنند.
در پایان این جلسه خبرنگارن نکات لازم انتقادات و پیشنهادات خود را جهت پیشرفت شهر ارائه نمودند، شهردار و اعضای شورای اسلامی با اهدای هدایا و لوح تقدیر از خبرنگاران فعال سطح شهر تجلیل نمودند.





رسانه های اجتماعی
به اشتراک گذاری مقاله
توسط: روابط عمومی
1397/05/20