علی اکبر رضایی معاون فرمانداری آران و بیدگل با حکم استاندار اصفهان به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان معرفی رسما کار خود را شروع کرد.
به گزارش اویی نیوزٰ، معاون فرمانداری آران و بیدگل با حکم استاندار اصفهان به عنوان سرپرست فرمانداری این شهرستان منصوب و از یک شنبه بیست و دوم دی ماه رسما کار خود را آغاز کرد.
"روح الله سلگی" فرماندار سابق آران وبیدگل اظهار داشت: در طول ۲۰ ماه خدمت در سمت فرمانداری شهرستان آران و بیدگل گفت: موفقیتهای خود را مرهون حمایت های امام جمعه، نماینده مردم شهرستان در مجلس، بخشداران و مسئولین دلسوز این شهرستان میدانم.
"سلگی" با اشاره به اینکه در بخش اشتغال و کشاورزی و زیر ساختها گام های بلندی دراین شهرستان برداشته شد، گفت: علیرغم کمبود بودجه سعی کردیم با تلاش بیشتر ضعفها را پوشش دهیم تاپروژها متوقف نشوند.
وی جابجایی در دولتها را طبیعی دانست وگفت: خودم نیز تمایلی به ادامه کار در فرمانداری آران و بیدگل نداشتم.
نام *
ایمیل *
وبسایت
نظر *
مخلوط ریزی و زیر سازی معابر شهرک صنعتی انصار .
اجرای بلوک فرش پیاده روی ضلع شمالی بلوار شمس آبادی
اتمام سقف بتونی منبع آب ذخیره به مسا حت 125 متر مربع .
شروع به کار ساخت سرویس بهداشتی پارک شهرداری
برای عضویت در خبرنامه کافی است نام و ایمیل خود را وارد کنید
ارسال خبرنامه به ایمیل شما